SAXO BANK GREECE
Βασ. Σοφίας 4, 106 74 Αθήνα / Τηλ: +30 211 181 2 181 / www.saxobank.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Η Saxo Bank είναι μια διεθνής τράπεζα επενδύσεων, η οποία ειδικεύεται σε διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, προσφέροντας σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων και υπηρεσιών προκειμένου να πραγματοποιούν τις επενδυτικές στρατηγικές τους. Η Saxo Bank παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 30.000 επενδυτικά προϊόντα, μέσα από έναν μόνο λογαριασμό. Forex, CFDs, Μετοχές, Futures, Options και άλλα προϊόντα είναι διαθέσιμα μέσα από την πολυβραβευμένη πλατφόρμα SaxoTrader όσο και τη νέα πλατφόρμα, τη SaxoTraderGO, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω υπολογιστή, tablet και smartphone.
(διαβάστε περισσότερα)


1407 αναγνώστες
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009
09:48

Μετά to ξεπούλημα του κινδύνου της Πέμπτης,  (μετοχές, εμπορεύματα και AUD, ευρώ έναντι JPY, CHFUSD)  είχαμε κάποια ανάκαμψη και ανάληψη  κινδύνου κατά τη διάρκεια της νυχτερινής συνεδρίασης  της Ασίας και περιμένουμε αυτό να συνεχιστεί και κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής συνεδρίασης.

Καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα,  περιμένουμε μια ήσυχη μέρα στην αγορά.
Τα μακροοικονομικά  δεδομένα των ΗΠΑ φαίνεται να απαλύνουν λίγο τις εντυπώσεις  από τα απογοητευτικά χθεσινά νούμερα των  σημαντικών δεικτών . Στο πίσω μέρος αυτού που θα μπορούσαμε να δούμε κάποια περαιτέρω ανάληψη σε κίνδυνο, σε διαφορές κατηγορίες  περιουσιακών στοιχείων, για βραχυπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.
Ο χρυσός συνεχίζει υψηλότερα, δεδομένης της ζήτησης από κινέζους καταναλωτές,  και  έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο. Κίνα ήταν η μοναδική αγορά όπου η ζήτηση σε κοσμήματα σε χρυσό αυξήθηκε ενώ μείωση παρατηρήθηκε στην Ινδία και την Μέση Ανατολή.

Equities

Daily stance

Comment

DAX

0/+

Buy on dips towards 5691 targeting 5738. S/L below 5675.

FTSE100

0/+

Buy on dips towards 5254 targeting 5299. S/L below 5239.

S&P500

0/+

Buy on dips towards 1090 targeting 1102. S/L below 1085.

 

FX

Daily stance

Comment

EURUSD

0/-

Expect rebound to stall at 1.4935 lvl, 1.4975 max, for retracement to 1.4845-50. Stop abv 1.5015

USDJPY

0/-

Now capped at 89.10-15 for a re-test of 88.40, stop abv 89.75

EURJPY

0

200-day MA holding for now. Likely ranging 132.2 – 133.2

GBPUSD

0/-

Prefer to sell rallies to 1.67 for a test of 1.6620 then 1.6520. Stop abv 1.6755

AUDUSD

0/-

Rebound seen limited to 0.9215-20 for retracement back to 0.9130 then 0.9100. Stop abv 0.9255

 

Commodities

Daily Stance

Comment

Gold

0

Look for consolidation between 1,140 and 1,150.

Silver

0

N/term res at 18.60, abv targets 18.80 else 18.20-18.60 range

Oil (CLZ9)

0/-

Potential for further losses. Res now at 78.65, n/term target 76.60

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Saxo Bank A/S δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημία που μπορεί προκληθεί από επένδυση βάσει οποιασδήποτε σύστασης, πρόβλεψης ή άλλων πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν. Τα περιεχόμενα αυτής της δημοσίευσης δεν πρέπει να θεωρούνται ρητή ή σιωπηρή υπόσχεση, εγγύηση ή υπαινιγμός από μέρους της Saxo Bank ότι οι πελάτες θα ωφεληθούν από τις στρατηγικές που περιγράφονται στο παρόν ή ότι οι απώλειες που συνδέονται με αυτήν μπορούν ή θα περιοριστούν. Οι συναλλαγές που γίνονται σύμφωνα με τις συστάσεις μιας ανάλυσης, συγκεκριμένα οι μοχλευμένες επενδύσεις, όπως οι συναλλαγές συναλλάγματος και οι επενδύσεις σε παράγωγα, μπορεί να έχουν πολύ κερδοσκοπικό χαρακτήρα και να καταλήξουν σε ζημία όπως και σε κέρδος, ειδικά στην περίπτωση που οι συνθήκες που αναφέρονται στην ανάλυση δεν υλοποιήθηκαν όπως αναμενόταν.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
7 ψήφοι

 Εκτύπωση
2524 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009
19:50

www.saxobank.gr

Το νέο της γραφείο στην Αθήνα εγκαινίασε  στην Αθήνα η Saxo Bank, που εξειδικεύεται σε online συναλλαγές και επενδύσεις. Η έδρα της Saxo Bank βρίσκεται στην Κοπεγχάγη ενώ διατηρεί γραφεία σε Αυστραλία, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

    Η άφιξη της Saxo Bank στην Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της ηγετικής της θέσης στην παροχή online επενδυτικών λύσεων σε μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τόσο την αύξηση του αριθμού των Ελλήνων πελατών της, όσο και την ανάπτυξη της παροχής internet και των διαδικτυακών χρηματιστηριακών υπηρεσιών στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης.

    Διευθυντής του Γραφείου στην Αθήνα αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Saxo Bank το 2006 και κατέχει σημαντική εμπειρία με εξειδίκευση στην αγορά της Ελλάδας και της Νότιας Ευρώπης. Ο κ. Λεμονάκης, σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της Αθήνας, ανέφερε τα εξής: "Η σχέση της Saxo Bank με την Ελληνική επενδυτική κοινότητα ξεκίνησε το 2000. Ωστόσο, η ραγδαία ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας οδήγησε στη διάθεση περισσότερων πόρων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, τους οποίους θα εξυπηρετεί το γραφείο μας στην Αθήνα. Η παρουσία μας στην Ελλάδα θα μας παρέχει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε πιο στενά με τους πελάτες μας στην περιοχή και να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση".

    Ο κ. Λεμονάκης πρόσθεσε τα εξής: "Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις δέκα πιο σημαντικές χώρες για τη Saxo Bank σε επίπεδο εσόδων, ενώ οι Έλληνες επενδυτές επιδεικνύουν έντονη και υψηλού επιπέδου επενδυτική δραστηριότητα, αναζητώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες. Με γνώμονα τη συνεχή προσφορά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης και προϊόντων, δημιουργήσαμε ειδικά προϊόντα - το SaxoWebTrader και το SaxoMobileTrader για iPhonetm και BlackBerrytm - με τα οποία μπορούμε να ανταποκριθούμε στο νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων πελατών μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις αγορές και να πραγματοποιούν συναλλαγές οποτεδήποτε και οπουδήποτε".

    Όπως αναφέρθηκε, η Saxo Bank AS Ελλάς θα προσφέρει στους Έλληνες επενδυτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία για πραγματοποίηση online χρηματιστηριακών συναλλαγών, διαχείριση κεφαλαίων και χαρτοφυλακίου, με πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και με την υποστήριξη έμπειρης ομάδας Ελλήνων στελεχών.

Μέσω της βραβευμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας της Saxo Bank, 'SaxoTrader', η οποία προσφέρεται στα Ελληνικά, επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 155 συνδυασμούς Συναλλάγματος (συμπεριλαμβανομένων Χρυσού και Αργύρου), σε περισσότερα από 6.000 Συμβόλαια επί της Διαφοράς (CFDs), 16 Index-tracking CFDs, σε Μετοχές από 22 διεθνή χρηματιστήρια, καθώς και σε Δικαιώματα Προαίρεσης Νομισμάτων (FX options), Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures) και σε άλλα παράγωγα επενδυτικά προϊόντα. Επιπλέον, η Saxo Bank, ως αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής της, θα διοργανώνει στην Αθήνα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με στόχο την προσφορά επαγγελματικής εκπαίδευσης και την καθοδήγηση των πελατών της για να επιτύχουν καλύτερες αποδόσεις στις προσωπικές τους επενδυτικές στρατηγικές. 

  

Αξιολογήστε το άρθρο 
29 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 362 από 362«Πρώτη<354355356357358359360361362

Σχετικά με το blog
Επίσημο Blog της Saxo Bank Greece
"Οι ειδικοί στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις"
www.saxobank.gr
Βασ. Σοφίας 4, 10674 Αθήνα
Τηλ: +30 211 181 2 181
Email:Greekdesk@saxobank.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις